CFR Cluj – Dinamo Zagreb se vede la Digi Sport. Meciul se joacă miercuri, 26 august

Updated on august 21, 2020 Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, din turul doi preliminar al UEFA Champions League, va fi transmis de Digi Sport 1. Partida se va juca miercuri, 26 august, de la ora 21.00.

Campioana României a trecut în primul tur preliminar de Floriana, din Malta, scor 2-0. Golurile ardelenilor au venit în a doua repriză. Mike Cestor a deschis scorul în minutul 53, iar Cătălin Golofca a stabilit rezultatul final în minutul 90+7.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb se vede la Digi Sport. Meciul se joacă miercuri, 26 august 1

Presa din Croația a analizat prestația din Malta a echipei lui Dan Petrescu, iar jurnaliștii nu s-au arătat impresionați de jocul campioanei României.

“Surpriza nu a avut loc. CFR Cluj și-a câștigat locul în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Dinamo Zagreb. Maltezii nu i-au pus probleme mari lui CFR Cluj, iar Dinamo nu va avea o misiune simplă pentru calificarea în turul 3.

Românii au sărbătorit în Malta, după victoria cu 2-0, dar nu au excelat. Totuși, au fost mai buni, au controlat jocul și au meritat să se califice.

Apărarea maltezilor nu a fost depășită cu ușurință, iar CFR a deschis scorul în minutul 53. Apoi, Floriana a avut o șansă bună de a egala, însă nu a reușit, iar Clujul a răsuflat ușurat după al doilea gol, în prelungiri”, au scris jurnaliștii de la Sportnet.

error: Content is protected !!