Emil Boc nu crede că Guvernul va cădea: „Am două argumente”

Updated on august 20, 2020 Primarul Emil Boc este de părere că Guvernul nu va cădea astăzi în urma moțiunii de cenzură iniţiate de social-democraţi la adresa Cabinetului Ludovic Orban.

„Nu cred că va cădea acest Guvern, am două argumente. Primul, sunt doar 202 semnături (n.r.: de fapt sunt 205) pentru moțiune, pentru a cădea Guvernul este nevoie de 233. În al doilea rând, nu există un partid, conform Constituției, care să meargă la Cotroceni și să spună avem majoritatea absolută și cerem formarea unui nou Guvern. Țara arde și baba se piaptănă!

Emil Boc nu crede că Guvernul va cădea: „Am două argumente” 1

Avem o problemă atât de complicată, o dată la 100 de ani o pandemie cum nu am avut de la gripa spaniolă din 1918, mai avem 2-3 luni până la alegeri și ce avem noi mai important de făcut? Să schimbăm guverne și să umblăm cu mișcări politice prin Parlament, când preocuparea tuturor, dacă suntem normali la cap, ar fi să adunăm toate resursele bune, toate ideile care ar putea salva viețile românilor, cred că la asta se așteaptă cetățenii”, a declarat fostul premier Emil Boc, citat de stiripesurse.ro.

„Ne jucăm de-a dat jos Guvernul pentru o lună-două. Asta pentru oamenii de rând arată că nu suntem serioși ca oameni politici, pentru că politica este despre cum poți face bine oamenilor. Bat la ușă alegerile locale și parlamentare, iar noi ne aflăm în treabă să dăm jos Guvernul. Am mai fost martori la așa ceva. În 2009, am trecut prin așa ceva, eram premier, PSD – pentru a-și maximiza șansele la alegerile prezidențiale – a ieșit de la guvernare, am rămas un Guvern interimar încă trei luni, fără puteri, doar am gestionat treburile țării și eram la început de criză economică, știu cât de greu a fost”, a încheiat Emil Boc.

error: Content is protected !!