Universitatea Cluj şi-a lansat noul echipament de joc pentru sezonul 2020-2021 printr-un videoclip emoţionant

Updated on august 19, 2020 Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj şi-a lansat, miercuri, noul echipament de joc pentru sezonul 2020-2021, cu clasicele dungi alb-negre, printr-un videoclip emoţionant, narat de Remus Câmpeanu, câştigător al Cupei României în 1965.

Remus Câmpeanu (82 de ani), căpitan al Şepcilor Roşii, s-a aflat pe teren şi în 1965, la câştigarea singurului trofeu din istoria Universităţii Cluj.

Universitatea Cluj şi-a lansat noul echipament de joc pentru sezonul 2020-2021 printr-un videoclip emoţionant 1

Videoclipul include şi un tânăr jucător al echipei, născut în 2006, precum şi pe Dorin Goga. De asemenea sunt prezentate imagini istorice din tribunele actualei Cluj Arena, informează stiripesurse.ro.

„U” și-a scris propria poveste de peste 100 de ani pornind de la idei, principii, de la dorința de mișcare. Însă pe lângă valorile care au consolidat ceea ce înseamnă Universitatea în ziua de astăzi, dungile în alb și negru și vocala ”U” ce și-a găsit tot timpul loc pe piepturile noastre, sunt piesele ce întregește tabloul echipei „studenților”.

Astăzi am început un nou capitol din istorie și ne întoarcem la un echipament de joc inspirat din dungile tradiționale alb-negre ale clubului nostru, reinterpretate într-un stil modern de partenerul nostru tehnic Adidas”, au transmis cei de la Universitatea.

Vezi video aici:

Universitatea Cluj va evolua în Liga 2.

error: Content is protected !!