Mesaj de la Cluj pentru București: „Nu văd ce ar putea aduce bun pentru București Petre Roman (74 de ani) sau Mitică Dragomir (74 de ani), zis Corleone. Candidatura acestora este indecenta!  Sfatul meu: renunțați! Nu insistați sa va faceți de râs! Dati o șansă viitorului acestei țări și plecați!”

Updated on august 18, 2020 Gabriela Firea, cu mintea ei, s-a gândit să propună o listă de consilieri care să împingă Bucureștiul cu 30 de ani în urmă. Bazele sunt deja puse: Aproape 1,000 de blocuri nu au apă caldă iar curentul cade în mod regulat, ca pe timpul lui Ceaușescu. De la Cluj li se transmite un mesaj bucureștenilor.

Ovidiu Cimpean: „Sunt convins ca bucureștenii vor taxa dur lista pentru Consiliul general propusă de PSD-Firea.

Mesaj de la Cluj pentru București: „Nu văd ce ar putea aduce bun pentru București Petre Roman (74 de ani) sau Mitică Dragomir (74 de ani), zis Corleone. Candidatura acestora este indecenta!  Sfatul meu: renunțați! Nu insistați sa va faceți de râs! Dati o șansă viitorului acestei țări și plecați!” 1

Sper sa fie un semnal de alarma pentru toate partidele care îndrăznesc sa transforme forurile deliberative locale sau naționale în cimitire pentru elefanți.

Nu văd ce ar putea aduce bun pentru București Petre Roman (74 de ani) sau Mitică Dragomir (74 de ani), zis Corleone. Candidatura acestora este indecenta! Aceștia au dominat viata publica în cea mai urâtă perioadă post revoluție. Si au eșuat! Am avut cea mai haotica tranziție spre democrație din Europa de Est. PSD este un partid captiv, care nu poate propune un alt mod de a face politică. Este blocat în politica anilor ’90.

Nu îi înțeleg nici pe Anghel Iordănescu sau pe Daniel Pancu de ce insista sa își păteze renumele asociindu-se cu cel mai nociv partid din România.

Politica românească e plină de brontozauri care se agață de scaun. Din păcate, aceștia nu mai au niciun dram de energie pentru a propune proiecte care să ducă România spre un viitor prosper. Brontozaurii politici consideră demnitățile publice ca pe un cadou primit înainte de pensionare si nu ca pe o responsabilitate enormă în fața cetățenilor.
Sfatul meu: renunțați! Nu insistați sa va faceți de râs! Dati o șansă viitorului acestei țări și plecați!

Este nevoie și de oameni cu experiență, universitari, oameni cu o cariera frumoasa în spate, în consiliile locale sau în parlament, însă nu de teapa lui Corleone!”

error: Content is protected !!