Surse. CFR Cluj nu poate zbura spre Malta. Pierde cu 3-0  meciul cu Floriana din Champions League? ! 

Updated on august 18, 2020 CFR Cluj nu poate zbura spre Malta și poate pierde partida cu 3-0 la masa verde.

Miercuri, de la ora 22:00, CFR e programată să debuteze în noul sezon al preliminariilor Champions League. Campioana României trebuia să decoleze în această dimineață spre Malta, însă o veste primită cu 25 de minute înainte de miezul nopții a zguduit din temelii întreaga suflare clujeană.

Surse. CFR Cluj nu poate zbura spre Malta. Pierde cu 3-0  meciul cu Floriana din Champions League? !  1

GSP.ro a aflat că zborurile către micuțul stat maltez au fost blocate, astfel că CFR Cluj e, cel puțin pentru moment, prizonieră în România, cu mai puțin de două zile înaintea duelului cu Floriana.

Surse. CFR Cluj nu poate zbura spre Malta. Pierde cu 3-0  meciul cu Floriana din Champions League? !  2

Restricții doar pentru Malta!
Zborul clujenilor către Malta era programat astăzi, de la ora 11:00, însă cursa ar putea fi anulată definitiv dacă actuala restricție rămâne în vigoare! Ceea ce ar însemna că CFR Cluj nu mai poate ajunge la timp în Malta și, implicit, că va pierde la masa verde meciul cu Floriana FC.

Oficialii campioanei au constatat cu stupoare că, dintre toate țările europene, doar zborurile către Malta au intrat sub imperiul restricțiilor. Aceștia se vor adresa în orele următoarele Ministerului Afacerilor Interne, într-o încercare disperată de a obține derogarea care să le permită zborul spre Malta.

error: Content is protected !!