Patrick Richard a revenit la Cluj: ”După cum vedeţi, într-un final, m-am întors la cea de-a doua mea casă. Am avut nişte peripeţii în SUA, dar sunt fericit că am ajuns aici”

Updated on august 17, 2020 Patrick Richard, unul din cei trei jucători străini aflaţi sub contract cu echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj, a ajuns în ţară, el urmând a intra în carantină timp de 14 zile.

”După cum vedeţi, într-un final, m-am întors la cea de-a doua mea casă. Am avut nişte peripeţii în SUA, dar sunt fericit că am ajuns aici. După cum ştiţi, va trebui să petrec o perioadă în carantină, după care mă voi alătura colegilor. Consider că avem o treabă pe care nu am terminat-o”, a transmis jucătorul american, citat de stiripesurse.ro.

Patrick Richard a revenit la Cluj: ”După cum vedeţi, într-un final, m-am întors la cea de-a doua mea casă. Am avut nişte peripeţii în SUA, dar sunt fericit că am ajuns aici” 1

„Petrică vă îmbrățișează din Cluuuuuuj!!! 😍
Patrick Richard a ajuns în această seară și va sta în izolare timp de două săptămâni. Haideți să îi urăm bun venit!”, au transmis cei de la U-BT Cluj Napoca.

În urmă cu o săptămână, într-un interviu pentru News.ro, antrenorul U BT Cluj, Mihai Silvăşan, făcea referire şi la faptul că pregătirile sunt complicate fără trei jucători de bază, între care se număra şi Patrick Richard, toţi având probleme legate de plecarea din SUA şi Cuba spre România.

Ceilalţi doi baschetbalişti sunt Karel Guzman şi Gregory Vargas, primul urmând să sosească din Cuba, iar al doilea, de origine venezueleană, dar cu domiciliul în SUA, fiind nevoit să aştepte viza din ţara de origine.

error: Content is protected !!