CFR Cluj pleacă în Malta pentru meciul din primul tur al Ligii Campionilor! Alexandru Păun, singurul jucător care rămâne pozitiv la COVID-19

Updated on august 17, 2020 CFR Cluj joacă miercuri primul meci din noua campanie de Liga Campionilor, în Malta, contra echipei Floriana.

Din informațiile FANATIK, CFR Cluj va pleca marți în Malta pentru meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu Floriana. Confruntarea se va disputa miercuri, de la 22:00, într-o singură manșă. În caz de egalitate, se merge mai departe în prelungiri și la penalty-uri.

CFR Cluj pleacă în Malta pentru meciul din primul tur al Ligii Campionilor! Alexandru Păun, singurul jucător care rămâne pozitiv la COVID-19 1

Vestea bună pentru ardeleni este că Damjan Djokovic a scăpat de COVID-19 după ce fusese pozitiv săptămâna trecută. La fel este și Dan Petrescu, cel al cărui test a fost neconcludent în urmă cu câteva zile.

Singurul jucător din lotul ardelenilor care a ieșit pozitiv la testul de coronavirus este Alexandru Păun. Jucătorul este într-o situație neplăcută. El a fost primul om depistat pozitiv de la CFR Cluj, chiar înaintea meciului cu FCSB din play-off, care trebuia să se dispute pe 18 iulie.

Astfel, în ciuda faptului că a trecut mai bine de o lună de atunci, Păun este în continuare pozitiv și izolat de grup. Astfel, fotbalistul nu va putea face deplasarea în Malta, pentru meciul din Liga Campionilor.

Dacă se va califica mai departe, CFR Cluj are o misiune dificilă în turul doi preliminar din UEFA Champions League. Ardelenii vor întâlni Dinamo Zagreb, campioana Croației. Sorții au decis ca meciul din turul doi să se joace la Cluj.

error: Content is protected !!