4 jucători OUT din lotul pentru Champions League din cauza coronavirusului. Nu au încă două teste negative consecutive. Situație stranie pentru Păun

Updated on august 17, 2020 CFR Cluj va debuta miercuri, 19 august, în turul I al preliminariilor UEFA Champions League, cu maltezii de la Floriana, dar Dan Petrescu nu se poate baza pe cinci jucători.

Patru dintre jucătorii lui CFR Cluj sunt încă afectați de coronavirus, în timp ce Mihai Bordeianu (28 de ani) este suspendat. Grzegorz Sandomierski (portar, 30 de ani), Damjan Djokovic (mijlocaș, 30 de ani) și Sebastian Mailat (extremă, 22 de ani) nu au încă două teste negative consecutive și nu pot primi acceptul pentru a reveni pe teren, transmite GSP.ro.

4 jucători OUT din lotul pentru Champions League din cauza coronavirusului. Nu au încă două teste negative consecutive. Situație stranie pentru Păun 1

Cea mai gravă situația este cea a lui Adrian Păun (extremă, 25 de ani), cel care a fost primul jucător de la CFR Cluj depistat pozitiv, pe 18 iulie, înainte de meciul cu CFR Cluj. După perioada petrecută în izolare și după tratament, el a avut un test pozitiv, unul negativ, urmat de alte trei teste pozitive, ultimul fiind acum două zile.

Astfel, acesta stă separat și nu poate fi luat în calcul pentru meciul din Liga Campionilor și nici pentru primele etape din Liga 1.

error: Content is protected !!