(Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20”

Updated on august 14, 2020 Nou parc de cartier realizat în Cluj Napoca odată cu Parkingul Primăverii 20

„Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20.

(Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20” 1 (Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20” 2

Parkingul cu 379 locuri de parcare este finalizat și va fi dat în folosință în perioada următoare.

În zona limitrofă parkingului amenajăm un mic parc pe o suprafață de 4.000 mp. Aici va fi montat gazon rulat pe o suprafață de 2.424 mp, întreținut prin utilizarea unui sistem modern de irigații.

(Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20” 3 (Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20” 4

Lucrările la acest parc includ și plantarea a 55 arbori cu balot, amenajarea unui loc de joacă pentru copii, dar și zonă de fitness cu aparate instalate pe dale din granule de cauciuc.

Alte detalii despre proiect:
– 9 aparate de fitness
– 2 mese de ping-pong
– 2 mese de șah cu băncuțe
– 22 băncuțe
– 1 masă cu băncuțe.

Valoarea totală pentru amenajarea zonei de agrement, anexă a parkingului Primăverii 20, este de 499.048,54 lei fără TVA.

(Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20” 5 (Foto) Un nou parc de cartier în Cluj Napoca. Emil Boc: „Împreună cu colegii mei am dat azi „o mână de ajutor🤗” la montarea gazonului rulat din parcul adiacent parkingului Primăverii 20” 6

Menționez că noul parking are 16 locuri dedicate persoanelor cu dizabilități și 4 locuri de parcare pentru motociclete/mopede. Pe lângă acestea, există și 60 locuri amenajate pentru biciclete (rastel mobil), dar și stații de încărcare pentru mașini electrice”, a transmis primarul Emil Boc.

error: Content is protected !!