Cluj. Îl votezi? Emil Boc și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar: „Ducem Clujul la nivelul următor”

Updated on august 14, 2020 Emil Boc, și-a depus, vineri, candidatura pentru un nou mandat de primar, din partea Partidului Național Liberal (PNL).

„Mi-am depus candidatura, pentru ca împreună cu clujenii și alături de Partidul Național Liberal să continuăm modernizarea orașului și parcursul european al Clujului. Prioritățile sunt investițiile și locurile de muncă mai bine plătite la Cluj, creșterea calității vieții în orașul nostru.

Cluj. Îl votezi? Emil Boc și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar: „Ducem Clujul la nivelul următor” 1

Este vorba despre Clujul metropolitan, ne dorim să avem un oraș ca afară. Asta înseamnă locuri de muncă bine plătite, să avem o calitate a vieții în educație, în sănătate, în infrastructură și clujenii să rămână acasă”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, potrivit zcj.ro

Daniel Buda: „Continuarea consolidării parcursului de oraș european, cu cel mai ridicat nivel al calității din România, sunt priorități ale echipei liberale din Cluj-Napoca!

Astăzi s-au depus la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului Cluj-Napoca listele cu candidații PNL pentru Consiliul Local și candidatura domnului primar Emil Boc pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

La fel ca și la nivel județean, garnitura de candidați PNL de la nivel local, în frunte cu domnul primar Emil Boc și domnul viceprimar Dan Tarcea, vor reuși și în următorul mandat să asigure un nivel ridicat al calității al vieții clujenilor.

M-am bucurat să fiu astăzi, alături de domnul primar Emil Boc, de președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, de viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Dan Tarcea, la depunerea candidaturilor pentru un nou mandat de primar și consilieri locali ai Municipiului Cluj-Napoca, la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Această echipă a gestionat în mod eficient administrația Clujului așezându-l, în mod incontestabil, pe harta lumii, între orașele cu cel mai ridicat nivel calitativ al vieții, cel mai primitor, un important punct de atracție pentru investitori și, bineînțeles pentru turiști. Investițiile în marile proiecte de infrastructură, fie rutieră, de IT, socială, culturală și sportivă, a făcut din Municipiul Cluj-Napoca principalul pol de dezvoltare al României.

Candidatura domnului primar Emil Boc precum și a echipei domniei sale de consilieri constituie o garanție pentru victoria PNL la aceste alegeri locale.
Sunt convins că prin continuarea parteneriatului cu domnul Emil Boc și echipa domniei sale de consilieri, cu domnul Alin Tișe președinte la Consiliul Județean și echipa de consilieri județeni, vom reuși consolidarea parcursului european al orașului și județului nostru.

error: Content is protected !!