Cluj. Eckstein-Kovács Péter: „Bátraké a szerencse. Norocul e de partea celor curajoși. Anul acesta TIFF a fost ca o ruleta. Cu proiecții începând la ore târzii, exclusiv in aer liber. O săptămână ploioasa ar fi băgat festivalul in derizoriu. N-a fost picătură de ploaie o săptămână”

Updated on august 10, 2020 TIFF la Cluj a fost un medicament în această pandemie de coronavirus. Organizatorii au avut și noroc, nu a plouat.

Eckstein-Kovács Péter: „Bátraké a szerencse. Norocul e de partea celor curajoși. Anul acesta TIFF a fost ca o ruleta. Cu proiecții începând la ore târzii, exclusiv in aer liber. O săptămână ploioasa ar fi băgat festivalul in derizoriu. N-a fost picătură de ploaie o săptămână. Bravo Oana, Tudor et
comp.

Cluj. Eckstein-Kovács Péter: „Bátraké a szerencse. Norocul e de partea celor curajoși. Anul acesta TIFF a fost ca o ruleta. Cu proiecții începând la ore târzii, exclusiv in aer liber. O săptămână ploioasa ar fi băgat festivalul in derizoriu. N-a fost picătură de ploaie o săptămână” 1
(foto Marius Mariș -TIFF)

TIFF: „We did it. ✌️ Ce a părut imposibil la început, a devenit o realitate. Un #TIFF cu emoții copleșitoare. ✨Mulțumim că ați avut încredere în noi!”

Cele mai bune filme ale ediției și cineaștii momentului au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 8 august, la Gala de decernare a premiilor Festivalului Internațional de Film Transilvania, organizată pentru prima dată în istoria festivalului în aer liber, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Filmul Babyteeth: Prima iubire, debutul regizoarei australiene Shannon Murphy, cu Eliza Scanlen în rolul principal, a fost desemnat marele câștigător al celei de-a 19-a ediții TIFF și a fost recompensat cu Trofeul Transilvania, în valoare de 10.000 de euro, ,,pentru bucuria vieții spusă prin experiența trecerii noastre dincolo’’.

error: Content is protected !!