Claudiu: „De când m-am mutat în Cluj-Napoca circul cel mai des cu autobuzele electrice (sau troleibuz) și pe jos. Dacă am mai multe variante pe CTP, aleg electric. Mașina… apoi mașina se mai mișcă doar când am de făcut drumuri lungi, în afara orașului”

Updated on august 10, 2020 Cluj Napoca este orașul din România cu cele mai multe autobuze electrice, o opțiune foarte bună pentru cei care vor să protejeze mediul.

Claudiu Tamaș a scris: „Sunt vinovat. 😕
Îmi e rușine s-o spun, dar … folosesc o mașină diesel.

Claudiu: „De când m-am mutat în Cluj-Napoca circul cel mai des cu autobuzele electrice (sau troleibuz) și pe jos. Dacă am mai multe variante pe CTP, aleg electric. Mașina... apoi mașina se mai mișcă doar când am de făcut drumuri lungi, în afara orașului” 1

Ce fac totuși să fiu un clujean responsabil?
De când m-am mutat în Cluj-Napoca circul cel mai des cu autobuzele electrice (sau troleibuz) și pe jos. Dacă am mai multe variante pe CTP, aleg electric.

Mașina… apoi mașina se mai mișcă doar când am de făcut drumuri lungi, în afara orașului. Anul ăsta am utilizat-o de 4-5 ori – din care 2 drumuri de peste 300km.”

În acest moment, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA are în dotare 41 autobuze electrice, dintre care 11 achiziționate prin fonduri elvețiene și 30 prin fonduri europene.

error: Content is protected !!