CFR Cluj – Dinamo Zagreb în turul doi preliminar Champions League. Croații dezamăgiți după tragerea la sorți:”Dinamo a primit un adversar foarte dificil”

Updated on august 10, 2020 CFR Cluj va avea un adversar greu în turul al doilea din preliminarile Champions League. Dacă va trece de maltezii de la Floriana, CFR va juca cu Dinamo Zagreb.

Nici croații nu sunt foarte încântați de tragerea la sorți. Presa din Croația s-a arătat destul de îngrijorată de adversarul lui Dinamo Zagreb. Jurnaliștii subliniază și importanța faptului că potențialul duel se va disputa într-o manșă unică, la Cluj-Napoca.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb în turul doi preliminar Champions League. Croații dezamăgiți după tragerea la sorți:"Dinamo a primit un adversar foarte dificil" 1

“Dinamo a primit un adversar foarte dificil”, au titrat cei de la Index, preluați de digisport.ro.

“Campioana Croației s-a aflat în urna capilor de serie și a picat cu învingătoarea dintre Cluj și Floriana. Dinamo nu a avut noroc nici în ceea ce privește terenul, deci va trebui să joace în România, pe 25 sau 26 august, pentru că se dispută o singură manșă în această fază”, au mai spus croații, fiind singuri că formația lui Dan Petrescu nu va avea emoții în meciul cu Floriana, din primul tur.

Ulterior, publicația croată a amintit de performanța lui CFR Cluj din sezonul precedent al Europa League, când ardelenii au ajuns până în șaisprezecimi.

“În România, noul sezon începe pe 22 august. Clujul a câștigat al treilea titlu consecutiv, cu un avantaj de cinci puncte, după ce a pierdut un singur meci în play-off. Golgheterul echipei e Ciprian Deac, cu 18 goluri în 42 de meciuri.

În sezonul trecut, Clujul a trecut de o grupă din Europa League care le-a inclus pe Lazio, Celtic și Rennes, dar a fost eliminată de Sevilla în faza eliminatorie, din cauza golului din deplasare al spaniolilor”, au mai scris croații.

CFR Cluj se va duela cu Floriana, în Malta, la data de 18 sau 19 august. În cazul în care vor triumfa, ardelenii o vor întâlni pe Dinamo Zagreb, o săptămână mai târziu, pe teren propriu, în turul secund din preliminariile Champions League.

error: Content is protected !!