Ovidiu Hoban, poveste cutremurătoare: „Am fost tratat de un veterinar! Îmi trăgea sânge, îl amesteca cu o soluție și mi-l băga în burtă”

Updated on august 9, 2020 Mijlocașul Ovidiu Hoban (37 de ani) a povestit la GSP Live calvarul prin care a trecut la începutul carierei.

Hoban a povestit că a avut o infecție cu stafilococ și că a fost tratat de un medic veterinar printr-o metodă incredibilă.

Ovidiu Hoban, poveste cutremurătoare: „Am fost tratat de un veterinar! Îmi trăgea sânge, îl amesteca cu o soluție și mi-l băga în burtă” 1

Mă uit la tine și îmi aduc aminte de începutul carierei tale. La 19 ani, tu nu aveai un corp de 19 ani, așa cum aveai la 35-36…
– Deloc, deloc. Am fost bolnav atunci. Trăiam într-o… (se uită în gol și își caută cuvintele). Nici nu știu cum să încep. E o perioadă grea. Eram în condiții mizere. Am fost cumpărat de clubul privat Blănuri Oradea de la Baia Mare. Am mers la Oradea și stăteam într-un internat, erau condiții mizere. Din păcate am avut o infecţie în sânge, un stafilococ. (se oprește) E o perioadă de care nu-mi place să vorbesc.

– …
– Am avut doi ani probleme cu stafilococul, între 18 și 20 de ani. Nu puteam nicicum să mai joc. Îmi apăreau tot timpul flegmoane, ajungeam la operaţie, luam antibiotice foarte puternice, iar trei-patru cinci luni nu puteam să joc. Aproape că nu mă puteam mișca. Atunci, toţi colegii mei de echipă de la FC Bihor plecau pe la 18 ani. Mihai Neșu a plecat la Steaua, mulţi, mulţi, dar eu din păcate eram bolnăvicios. Făceam multe injecţii și multe operaţii.

Cum ai trecut peste?
– Marea mea șansă e că am avut ofertă să merg în Germania, la un club din liga a cincea, FK Clausen. Acolo era un antrenor român, Ștefi Nan. El îl cunoștea pe impresarul nostru, pe domnul Codoban, așa am ajuns acolo. Să fiu sincer, trebuia să joc, dar să și muncesc.

Ce trebuia să muncești?
– La cărat, la tuns iarbă, ce-ţi dădea să faci. Pe lângă asta mai și jucai fotbal. Făceam trei antrenamente pe săptămână și un meci. Am fost tratat de stafilococ de socrul antrenorului meu care era veterinar.

Serios? Cum de nu au reușit antibioticele și a reușit un veterinar?
– Da! Îmi trăgea sânge, mi-l amesteca împreună cu o soluţie și mi-l reintroducea în burtă. Nu știu exact ce făcea, dar din fericire m-a vindecat. Îi mulţumesc pe această cale că am scăpat de calvar.

error: Content is protected !!