Cluj vs București. Bogdan: „Întâi au luat apa caldă – n-am zis niciunul nimic. Apoi au venit și au luat curentul electric. Am tăcut și atunci. De ce? Pentru că locuim în Cluj și nu prea ne afectează, dar serios bucureșteni mergeți la vot că dacă 2020 v-a prins fără apă caldă și electricitate în 2024 o să mai vizităm capitala ca la safari”

Updated on august 9, 2020 Bucureștiul se pregătește de alegeri locale iar principala temă de campanie: dacă este bine să ai apă caldă sau nu. Gabriela Firea se pare că merge pe varianta NU spre disperarea miilor de bucureșteni lăsați fără apă caldă.

Bogdan Iasinovschi: „Întâi au luat apa caldă – n-am zis niciunul nimic. Apoi au venit și au luat curentul electric. Am tăcut și atunci. De ce? Pentru că locuim în Cluj și nu prea ne afectează, dar serios bucureșteni mergeți la vot că dacă 2020 v-a prins fără apă caldă și electricitate în 2024 o să mai vizităm capitala cu binoclul la gât și într-un jeep cu cadrul ranforsat ca la safari. Mulțumim”.

Cluj vs București. Bogdan: „Întâi au luat apa caldă - n-am zis niciunul nimic. Apoi au venit și au luat curentul electric. Am tăcut și atunci. De ce? Pentru că locuim în Cluj și nu prea ne afectează, dar serios bucureșteni mergeți la vot că dacă 2020 v-a prins fără apă caldă și electricitate în 2024 o să mai vizităm capitala ca la safari” 1

Nicușor Dan: „PRIMĂRIA BUCUREȘTIULUI ESTE OFICIAL ÎN FALIMENT.
Risipa banilor, căpușarea bugetului prin intermediul companiilor municipale și lipsa de interes a primarului Firea au condus la o situație greu de imaginat pentru o capitală europeană: falimentul!
Cluj vs București. Bogdan: „Întâi au luat apa caldă - n-am zis niciunul nimic. Apoi au venit și au luat curentul electric. Am tăcut și atunci. De ce? Pentru că locuim în Cluj și nu prea ne afectează, dar serios bucureșteni mergeți la vot că dacă 2020 v-a prins fără apă caldă și electricitate în 2024 o să mai vizităm capitala ca la safari” 2

Amintesc că, în aprilie 2019, am anunțat că Primăria nu poate să nu intre în faliment, din cauza primarului PSD care a construit bugetul pe încasări de 7 miliarde lei în 2019 și a încasat 4 miliarde lei, ca și în anii precedenți. Doar împrumutul de trezorerie de 100 milioane euro și cei 100 milioane lei primiți din fondul de rezervă al Guvernului au făcut ca falimentul să nu fie deja în 2019.

Situația gravă a finanțelor Primăriei Capitalei, pe care am prezentat-o, din nou, și în urmă cu câteva zile, bazându-mă pe cifre exacte, se confirmă, din păcate, în acest moment, când conturile administrației bucureștene sunt blocate.

În loc să se ocupe de rezolvarea situației în cazul Costanda, care a câștigat de un an procesul cu Primăria Municipiului București, primarul PSD- Firea a propus Consiliului General o soluție fără fundamentare, care nu putea fi votată. Mai mult, a cheltuit în avans banii Primăriei Capitalei, iar acum nu mai are cu ce să plătească nimic. Acum un an duduia Bucureștiul de târguri și concerte, acum a rămas doar praful de pe tobe.

Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizați un festival?”

error: Content is protected !!