Dan Petrescu despre posibilitatea de a pleca de la Cluj: „Dacă nu mă dau afară, da, rămân la CFR. Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de un milion. Poate e mai mare de două. În fotbal mă aştept la orice oricând”

Updated on august 8, 2020 Dan Petrescu mai are 2 ani de contract cu CFR Cluj, dar spune că poate pleca oricând de la echipă, dacă asta va fi decizia conducerii. În cazul în care va fi dat afară CFR va trebui să îi plătească o clauză uriașă.

“Eu am doi ani contract, ce oferte să am? Nu cred că e momentul ca cineva să facă o ofertă, mai ales în această pandemie şi mai ales că echipa a câştigat titlul. N-am primit nicio ofertă de la nimeni. Mă mai sună agenţi să mă întrebe care e situaţia ma, dar nu ca să-mi spună că au o ofertă pentru mine.

Dan Petrescu despre posibilitatea de a pleca de la Cluj: „Dacă nu mă dau afară, da, rămân la CFR. Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de un milion. Poate e mai mare de două. În fotbal mă aştept la orice oricând” 1

Dacă nu mă dau afară, da, rămân la CFR. Dacă mă dau afară, clauza e mai mare de un milion. Poate e mai mare de două. În fotbal mă aştept la orice oricând”, a spus Petrescu, citat de stiripesurse.ro.

“Armonia perfectă am avut-o la Krasnodar, unde am semnat pe trei ani şi după o săptămână am fost dat afară. Deci nu există armonie perfectă”, a adăugat el.

error: Content is protected !!