Tudor Giurgiu: De vineri, o parte din TIFF s-a mutat si la Bucuresti. Un vechi vis de-al nostru devine realitate, adica vom inaugura un cinema in aer liber unde vom putea proiecta in fiecare week-end (pina in final de septembrie) filme premiate la TIFF sau in alte festivaluri, filme romanesti recente, filme-surpriza

Updated on august 8, 2020 Festivalul de Film Transilvania se mută și la București. Tudor Giurgiu a anunțat inaugurarea unui cinema în aer liber unde vor fi proiectate în fiecare weekend filme premiate la TIFF sau alte festivaluri.

Tudor Giurgiu: „De azi, o parte din TIFF se muta si la Bucuresti. Un vechi vis de-al nostru devine realitate, adica vom inaugura un cinema in aer liber unde vom putea proiecta in fiecare week-end (pina in final de septembrie) filme premiate la TIFF sau in alte festivaluri, filme romanesti recente, filme-surpriza.

Tudor Giurgiu: De vineri, o parte din TIFF s-a mutat si la Bucuresti. Un vechi vis de-al nostru devine realitate, adica vom inaugura un cinema in aer liber unde vom putea proiecta in fiecare week-end (pina in final de septembrie) filme premiate la TIFF sau in alte festivaluri, filme romanesti recente, filme-surpriza 1 Tudor Giurgiu: De vineri, o parte din TIFF s-a mutat si la Bucuresti. Un vechi vis de-al nostru devine realitate, adica vom inaugura un cinema in aer liber unde vom putea proiecta in fiecare week-end (pina in final de septembrie) filme premiate la TIFF sau in alte festivaluri, filme romanesti recente, filme-surpriza 2

Am gasit un loc minunat, curtea Casei Florescu-Manu, de pe Calea Victoriei 192A, unde iubitorii de film (aprox 150-200) vor vedea filme sub clar de luna.

In seara asta, de la 21 e filmul care a deschis TIFF, “La Belle Epoque” (proiectie sold-out), miine filmul islandez “The County” iar duminica (alt sold-out) filmul care va câstiga Trofeul Transilvania.

Programul pentru saptamina viitoare il gasiti pe pagina Transilvania Film. Bucurati-va de filme!”

error: Content is protected !!