Violeta Vijulie: „Felicitări, Emil Boc și echipa! Cluj Napoca. Am pornit din nou la drum cu autobuzul electric!”

Updated on august 8, 2020 Pe străzile din Cluj Napoca circulă în acest moment 41 de autobuze electrice, municipiul fiind orașul din România cu cea mai mare flotă de astfel de mijloace de transport în comun.

Violeta Vijulie, primvicepresedite PNL sector 3, a scris pe Facebook: „Cluj Napoca. Am pornit din nou la drum cu autobuzul electric!

Violeta Vijulie: „Felicitări, Emil Boc și echipa! Cluj Napoca. Am pornit din nou la drum cu autobuzul electric!” 1

🍀 41 de autobuze electrice
🍀 2/3 din flotă este nepoluantă
🍀 până în 2026, toată flota din Cluj va fi nepoluantă

Felicitări, Emil Boc și echipa!”

”Municipiul nostru are cea mai mare flotă de autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Uniunea Europeană, raportat la numărul de locuitori. Acest lucru arată respectul nostru față de clujeni, dorința de a oferi o calitate a vieții superioară la Cluj, de a promova transportul public nepoluant.

În continuare, Primăria și Compania de Transport Public au proiecte de modernizare a flotei de transport public prin achiziționarea a 50 de troleibuze și a 24 de garnituri de tramvai. Apreciem eforturile Uniunii Europene de susținere prin politica de coeziune a transportului public nepoluant.

În această direcție municipalitatea clujeană continuă să susțină dimensiunile europene nepoluante și în următorul exercițiu financiar 2021 – 2027 pe componenta de mobilitate și transport nepoluant”, a spus primarul Emil Boc.

 

error: Content is protected !!