Cluj vs București. Doru: „Bai, Clujenilor! Habar n-aveți ce mișto e sa te scalzi la lighean cu apa rece. Merita sa vizitezi Clujul o dată, s-apoi sa te speli 4 ani la lighean cu apa rece”

Updated on august 7, 2020 Vestea că orașul nostru este în finala competiției pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării în 2020 a produs iar deranj în București. Ei se luptă în 2020 să aibă apă caldă! Gabriela Firea vrea să-i pună și pe clujeni să plătească datoriile la factura de apă caldă și se milogește de Guvern să-i dea bani. Cel mai bogat oraș din România a ajuns falimentar.

Pe Facebook, Doru S. a scris: „Iar ne fac ăștia din Cluj. Sau NU!
Bai, Clujenilor! La noi se poarta tradițional si dacic! Habar n-aveți ce mișto e sa te scalzi la lighean cu apa rece.

Cluj vs București. Doru: „Bai, Clujenilor! Habar n-aveți ce mișto e sa te scalzi la lighean cu apa rece. Merita sa vizitezi Clujul o dată, s-apoi sa te speli 4 ani la lighean cu apa rece” 1

Pentru asta țin sa mulțumesc majorității de 1.8 din cei 4 care au ales. Ceilalți 6 (pana la 10) au ales sa viziteze Clujul când a venit vremea alegerilor. Dar na, poftim! Merita sa vizitezi Clujul o dată, s-apoi sa te speli 4 ani la lighean cu apa rece”.

Stefan B.: „La TV prezentau cum Clujul se luptă sa ia premiu pentru inovație și tehnologie- am văzut in Sectorul 1 un guzgan de spuneai că e căprioară- legături neuronale boss”

Johnny Holuță: „La Cluj se poate, la București traim ca în evul mediu!”

Dragos C.: „Asta înseamnă un primar bun pe scurt, UN GOSPODAR, nu papitoi puși pe scandal, nu Elcen, nu Constanda, nu ….?”

Alături de Milano, Valencia, Viena și alte opt orașe europene, Cluj-Napoca este în finala competiției pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării în 2020 și ar putea câștiga 1 milion de euro, anunță Comisia Europeană, anunță G4Media. 

error: Content is protected !!