Ce spune Dan Petrescu despre plecarea de la CFR Cluj: „Presiunea aici este mai mare ca la Real Madrid și Barcelona”

Updated on august 7, 2020 Dan Petrescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj. Antrenorul din Gruia spune că aici presiunea este mai mare ca la Real Madrid și Barcelona.

”Toată lumea știe că mai am doi ani de contract. E posibil orice în fotbal, mai ales la CFR Cluj. Presiunea de aici e mult mai mare decât la Real Madrid si Barcelona”, a declarat Dan Petrescu, citat de fanatik.ro.

Dan Petrescu, bolnav de COVID, dar genial: Patronul CFR-ului i-a lămurit situaţia

”Orice antrenor va veni aici va simți această presiune. Să reziști 3 ani și să iei 3 campionate nu e ușor și mă bucur că am reușit acest lucru. E posibil orice la CFR. Eu vreau să duc contractul la final, dar asta nu depinde numai de mine”, a spus tehnicianul.

”Ca să mai luăm un titlu, trebuie să vină jucătorii pe care îi vreau eu, ca de obicei, pentru că lotul l-am făcut eu. Să îmi dea mână liberă până la capăt și sunt șanse. Eu am antrenat peste tot, dar ca la CFR Cluj n-a fost presiune niciodată.

Va fi aproape imposibil să repetăm ce am făcut sezonul acesta. În România nu sunt bani, noi nu înțelg de ce trebuie să avem pretenții. Noi nu avem cum să ne batem cu echipele mari. Ce am făcut sezonul acesta e un miracol”, a afirmat Petrescu.

error: Content is protected !!