TIFF Cluj: Tudor Giurgiu: „Asearã, excelentul “Parasite” s-a vãzut din toate colturile Pietei Unirii, au rãmas multi iubitori de film fãrã bilet datoritã limitãrii accesului la doar 500 de spectatori… A fost impresionant sã vãd cum oamenii s-au bucurat de film din picioare, de pe biciclete”

Updated on august 6, 2020 Festivalul de Film Transilvania are loc în condiții speciale anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus. Chiar dacă în Piața Unirii limita este de 500 de persoane, iubitorii de film din Cluj s-au bucurat și în picioare de ecranizarea „Parasite”.

Tudor Giurgiu: „Asearã, excelentul “Parasite” s-a vãzut din toate colturile Pietei Unirii, au rãmas multi iubitori de film fãrã bilet datoritã limitãrii accesului la doar 500 de spectatori (când de obicei aveam 1500-2000..).

TIFF Cluj: Tudor Giurgiu: „Asearã, excelentul “Parasite” s-a vãzut din toate colturile Pietei Unirii, au rãmas multi iubitori de film fãrã bilet datoritã limitãrii accesului la doar 500 de spectatori... A fost impresionant sã vãd cum oamenii s-au bucurat de film din picioare, de pe biciclete” 1 TIFF Cluj: Tudor Giurgiu: „Asearã, excelentul “Parasite” s-a vãzut din toate colturile Pietei Unirii, au rãmas multi iubitori de film fãrã bilet datoritã limitãrii accesului la doar 500 de spectatori... A fost impresionant sã vãd cum oamenii s-au bucurat de film din picioare, de pe biciclete” 2

A fost impresionant sã vãd cum oamenii s-au bucurat de film din picioare, de pe biciclete, un cuplu si-a adus chiar sezlongurile de acasã. Multumim! P.S La aceeasi orã, în paralel, douã documentare românesti (Profu’ & Casa cu pãpusi) rulau sold-out si ele.”

Festivalul Internațional de Film Transilvania (31 iulie – 9 august 2020) se reconfigurează, într-un an în care măsurile siguranță și cele de distanțare socială sunt prioritare, și propune o ediție cu proiecții exclusiv în aer liber, în peste 10 locații din Cluj-Napoca și din împrejurimi. Măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus vor fi obligatorii atât pentru echipă, cât și pentru public și invitați, și vor fi afișate vizibil în toate locațiile TIFF.

În programul TIFF intră cinci dintre locațiile cu tradiție, precum Piața Unirii Open Air, Castelul Bánffy de la Bonțida, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Muzeul de Artă Cluj și Iulius Parc Open Air, și altele noi, care vor fi amenajate special pentru festival.

Locațiile TIFF 2020:

– PIAȚA UNIRII OPEN AIR
– MUZEUL DE ARTĂ, str. Piața Unirii, nr. 30
– BÁTHORY, Curtea Liceului Teoretic „Báthory István”, str. Mihail Kogălniceanu nr. 2
– COȘBUC, Curtea Liceului Național „George Coșbuc”, str. Avram Iancu, nr. 70-72
– APÁCZAI, Curtea Liceului Teoretic „Apáczai Csere János”, str. Ion I. C. Brătianu, nr. 26
– JÁNOS ZSIGMOND, Curtea Liceului Unitarian „János Zsigmond”, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 9
– USAMV, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Calea Mănăștur 3-5
– IULIUS PARC OPEN AIR, str. Alexandu Vaida Voevod, nr. 53 B,
– BAZA TRANSILVANIA, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 41
– HOIA, Aleea Muzeului Etnografic
– VLAHA, Arkhai Sculpture Park
– BONȚIDA, Castelul Bánffy

error: Content is protected !!