Florin, Constanța: „Al nostru se uită ca prostul la Emil Boc și nu-i vine să creadă cu câtă degajare și ușurință vorbește omușorul ăsta.A modernizat omul Clujul ăla de a ajuns la stadiul să meargă zi de zi singur printre cetățeni fără bodyguarzi. Când ai să ajungi tu …”

Updated on august 6, 2020 Durere iar în România. Emil Boc a fost în direct la Digi 24 unde a spus câteva lucruri de bun simț: nu așteaptă ajutor de la Guvern, a dat bani pentru redeschiderea școlilor, a cumpărat tablete, oferă acces gratuit la internet. Cum credeți că este în România? Primarii așteaptă directive de la Guvern, așteaptă bani, nu fac mai nimic pentru redeschiderea școlilor.

Florin N., Constanța: „Al nostru se uită ca prostul la Emil Boc și nu-i vine să creadă cu câtă degajare și ușurință vorbește omușorul ăsta.
Vorbește pentru că are curaj să vorbească … ce ești tu.

Florin, Constanța: „Al nostru se uită ca prostul la Emil Boc și nu-i vine să creadă cu câtă degajare și ușurință vorbește omușorul ăsta.A modernizat omul Clujul ăla de a ajuns la stadiul să meargă zi de zi singur printre cetățeni fără bodyguarzi. Când ai să ajungi tu ...” 1

A modernizat omul Clujul ăla de a ajuns la stadiul să meargă zi de zi singur printre cetățeni fără bodyguarzi.
Când ai să ajungi tu mă… să mergi cu mijloacele de transport în comun la Constanța așa cum o face Boc la Cluj?

Păi îți spun eu, niciodată pentru că ti-ai lua numai …. și înjurături de la cetățeni.

Ne-ai disperat pe toți aici la Constanța și nu știu ce …. mai cauți tu în funcția asta.

Mi-aș dori ca măcar un prieten din lista mea să-ți poată arăta msg meu și cred cu siguranță că se va și întâmpla lucrul ăsta.

Tu mai ai tupeu să candidezi la Constanța?
Pe ce te bazezi? ….?
Rușine să-ți fie ptr tot ceea ce le-ai făcut la Constănțeni pe durata mandatului tău!”

Marin V.: „Cand o gasi si Bucurestiul un astfel de primar ???”

Edvin M.: „Uitați fraților diferență de conducere admistrativa Uitați cum se uita ca văcarul la vaca care se așteapta să mulga o găleată dar a venit vițelul si a supt tot un mare exemplu de primar felicitări Boc”

Marius Stoian: „Alooo!!! Primăria Pitesti? Aude cineva? Sau sunteți toți, aleși și pretendenți, asurziti de campania electorală”

Alina A..: Doamne, noi o avem pe Firea… 🤐

Sanda Mihail: „L-am ascultat la radio, l-am aplaudat. Pe cand alti primari cereau amanarea inceperii scolii la 1 octombrie “să aiba timp” sa pregatesca scolile, Boc a fost sigurul cu idei clare. Eu nu stiu cum pnm, cu scoala inchisa cu cheia din februarie, sa aiba cineva indrazneala sa mai ceara amanarea pana in octombrie, pe motiv ca “a fost prins nepregătit”. De-aia fratilor nu reusim sa facem autostrada de 30 de ani!”

Adrian B.: „Credeti ca am o obsesie cu Boc? Inca n-ati vazut tot”

error: Content is protected !!