Giedrius Arlauskis, declarație de dragoste superbă despre România după ce s-a despărțit de CFR Cluj: „E greu să le explici proștilor cum este în România. De aici vreau să mă retrag”

Updated on august 5, 2020 Giedrius Arlauskis nu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj și a anunțat că pleacă la Al-Shabab. A spus însă că vrea să se întoarcă în România și să se retragă de la o echipă de la noi din țară.

Arlauskis s-a despărțit de România cu câteva declarații superbe despre țara noastră:

Giedrius Arlauskis, declarație de dragoste superbă despre România după ce s-a despărțit de CFR Cluj: „E greu să le explici proștilor cum este în România. De aici vreau să mă retrag” 1

„E greu să le explici proștilor cum este în România. Trebuie să vorbesc o jumătate de zi pentru a spune ce simt pentru țara asta”, a declarat fostul portar al formației CFR Cluj, citat de prosport.ro.

Giedrius Arlauskis nu spune „adio” României. Este convins că se va întoarce în Liga 1.

„Aici am trăit cele mai frumoase momente. Vreau să mă retrag din fotbal din România”, a mai spus portarul de 32 de ani.

Arlauskis știe că românii nu sunt bine văzuți în Europa. Li se întâmplă foarte des și celor din Lituania. A pățit-o și el în perioada în care juca în Anglia, la Watford.

„Știi ce mi-au spus: «Ești din Lituania? Ai venit la furat?». Am fost plecat în multe locuri, dar când mi-am întrebat soția unde ar vrea să locuim mi-a răspuns că îi place Bucureștiul”, a mai spus fostul portar al formației ardelene.

error: Content is protected !!