(Foto) Trofeul și medalia de campion au ajuns la Dan Petrescu, aflat în izolare

Updated on august 5, 2020 CFR Cluj a devenit pentru a treia oară la rând campioana României. Ultimele meciuri au fost câștigate însă fără antrenorul Dan Petrescu pe bancă, acesta fiind izolat din cauza infectării cu coronavirus.

La Craiova, la fel ca și în partidele cu FC Botoșani și FCSB, echipa a fost condusă de pe margine de secundul Valeriu Bordeanu, însă acesta a ținut în permanență legătura cu Dan Petrescu.

(Foto) Trofeul și medalia de campion au ajuns la Dan Petrescu, aflat în izolare 1

Prin urmare, „Super Dan” nu a putut participa efectiv la fiesta declanșată de elevii săi pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco” după terminarea meciului cu Universitatea și după ce aceștia au intrat în posesia trofeului și a medaliilor de campioni în Casa Pariurilor Liga 1.

Aflat în carantină la locuința din Cluj, Dan Petrescu a urmărit la televizor bucuria jucătorilor, dar a primit și numeroase apeluri video de la ceilalți membri ai staff-ului tehnic și administativ care i-au transmis live ceea ce se petrecea în Bănie.

Totuși, la sosirea delegației clujene de la Craiova, încununată cu cel de-al treilea titlu de campioană, „Super Dan” a intrat și el în posesia medaliei care i se cuvenea cu prisosință. Aceasta i-a fost adusă acasă, împreună cu trofeul Ligii 1, au transmis cei de la Fanatik.ro.

Tehnicianul clujenilor va mai fi nevoit să stea în izolare la domiciliu până joi, când expiră perioada de 14 zile.

error: Content is protected !!