Cluj: District of Toast (DOT) deschide primul lor stand (pop up store) în hala agroalimentară a pieței Mihai Viteazul. Găsiți preparatele lor consacrate, combinații savuroase de mic dejun, prânz sau cină, fără conservanți, toate la borcan

Updated on august 5, 2020 După un an și jumătate de la deschiderea primului restaurant, District of Toast (DOT) deschide primul lor stand (pop up store) în hala agroalimentară a pieței Mihai Viteazul.

Găsiți preparatele lor consacrate, combinații savuroase de mic dejun, prânz sau cină, fără conservanți, toate la borcan: hummus, icre vegane, pastă de jumări, pulled pork, lasagna, supe creme și deserturi foarte ușor de pus în plasă sau de savurat pe loc.

Cluj: District of Toast (DOT) deschide primul lor stand (pop up store) în hala agroalimentară a pieței Mihai Viteazul. Găsiți preparatele lor consacrate, combinații savuroase de mic dejun, prânz sau cină, fără conservanți, toate la borcan 1 Cluj: District of Toast (DOT) deschide primul lor stand (pop up store) în hala agroalimentară a pieței Mihai Viteazul. Găsiți preparatele lor consacrate, combinații savuroase de mic dejun, prânz sau cină, fără conservanți, toate la borcan 2

În plus, au și cafea de specialitate, limonade, fresh-uri, lichioruri făcute în casă și cocktailuri la litru, la prețuri foarte avantajoase, de piață.

De acum poți să bei o cafea bună în timp ce faci cumpărăturile în piață, și de ce nu, să ai o limonadă, sau un cocktail de calitate la tine în frigider.

Cluj: District of Toast (DOT) deschide primul lor stand (pop up store) în hala agroalimentară a pieței Mihai Viteazul. Găsiți preparatele lor consacrate, combinații savuroase de mic dejun, prânz sau cină, fără conservanți, toate la borcan 3 Cluj: District of Toast (DOT) deschide primul lor stand (pop up store) în hala agroalimentară a pieței Mihai Viteazul. Găsiți preparatele lor consacrate, combinații savuroase de mic dejun, prânz sau cină, fără conservanți, toate la borcan 4

“Am dorit să fim primii din țară care încep să construiască o imagine modernă a ceea ce ar trebui să însemne un simplu stand în piață. În orașe precum Barcelona sau Berlin piața este mult mai versatilă și îți face plăcere să o vizitezi, fiind și un loc de întâlnire și socializare. Poți să bei o cafea de specialitate de la nenumărate prăjitorii, dimineața poți să cumperi pește, sandwich-uri făcute din acei pești, poți să bei un pahar de șampanie de la standul cu șampanie, poți să îți cumperi și una pentru acasă, etc.

Am vrut să începem să recreăm și noi același sentiment. La noi poți să cumperi un borcan de icre vegane sau pastă
de jumări cu o ceapă sau roșie de la un producător local, poți să servești pe loc o ciorbă cu o pâine pe vatră de la standul de lângă, poți să servești o cafea bună, un cocktail sau o pădurată făcută de noi. Pe loc, sau pentru acasă.

Toate produsele noastre sunt puse în borcane sau sticle de 1L, ușor de transportat și depozitat. Nu conțin conservanți sau coloranți.”

Echipa lor este formată din oameni cu renume în domeniul ospitalității, câștigători la nenumărate concursuri de profil, naționale și internaționale.

Din 01 august 2020, DOT te așteaptă să treci pe la ei la o cafea sau cocktail, după ce ți-ai făcut
cumpărăturile din piață

error: Content is protected !!