Cluj: Ce a spus Ilie Dumitrescu, atunci când a auzit că Mario Balotelli ar putea ajunge la CFR Cluj

Updated on august 5, 2020 Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Ilie Dumitrescu a comentat pe marginea posibilei veniri a lui Balotelli la CFR.

“Dacă analizăm, Balotelli are mai multe jocuri în picioare decât avea Traore când a semnat cu CFR. Balotelli este un fotbalist mare, un jucător special.

Cluj: Ce a spus Ilie Dumitrescu, atunci când a auzit că Mario Balotelli ar putea ajunge la CFR Cluj 1

Ar fi o lovitură de imagine pentru CFR și cred că ar ajuta echipa. În ultima vreme nu a mai jucat ca în perioada City, când era unul dintre cei mai importanți jucători din Premier League, dar eu aș vrea să-l văd pe Balotelli în campionatul României”, a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Conform publicației franceze Rmcsport, Flamengo, câștigătoarea Copei Libertadores anul trecut, este interesată, de asemenea, de transferul lui Mario Balotelli.

Alături de interesul celor de la Flamengo, un club puternic din punct de vedere financiar, un alt impediment pentru transferul lui Mario Balotelli la CFR Cluj ar putea fi salariul atacantului italian.

În ultimul an, Mario Balotelli ar fi câștigat 1.000.000 de euro de la Brescia, club ce a retrogradat la finalul acestui sezon din Serie A.

error: Content is protected !!