TIFF Cluj a bătut COVID-19. Teodora: „Vă salută, cu respect, un medic infecționist din Cluj! Un exemplu de foarte bună organizare și siguranță!”

Updated on august 4, 2020 Organizatorii TIFF sunt lăudați pentru modul exemplar cum au organizat festivalul în această pandemiei. Distracție și siguranță.

Teodora Iacob: „Cu aceeași culoare roșie si același număr 19 de tricou, TIFF.19 câștigă detașat în fața COVID-19.
TIFF Cluj a bătut COVID-19. Teodora: „Vă salută, cu respect, un medic infecționist din Cluj! Un exemplu de foarte bună organizare și siguranță!” 1

Un exemplu de foarte bună organizare și siguranță! Pe aceasta cale aș vrea să mulțumesc organizatorilor pentru acest festival, extrem de responsabil și igienic coordonat.

Bravo Festivalul internațional de film Transilvania! Ați demonstrat tuturor că se poate, cu atenție și respectarea cu strictețe măsurilor de protecție împotriva noului #coronavirus.
Vă salută, cu respect, un medic infecționist din Cluj!”

Mihaela Scânteie: „După ce în starea de urgență au făcut CaranTIFF și au lăsat pe TIFF unlimited 4 filme românești gratis pentru a ostoi dorul celor din diaspora pentru cei lăsați acasă și pe care nu-i puteau vizita, organizatorii TIFF au continuat să facă bine.

TIFF Cluj a bătut COVID-19. Teodora: „Vă salută, cu respect, un medic infecționist din Cluj! Un exemplu de foarte bună organizare și siguranță!” 2

Inclusiv festivalul, îl fac bine, iar pentru asta merită tot respectul. Organizarea Festivalului anul acesta, s-a aflat mult timp sub semnul întrebării, iar pentru că au reușit să – l organizeze, așa, cu măsuri de distanțare și etc parcă și mai mult merită toate urările de bine.

Pentru că totul în viață începe cu EducaTIFF și continuă cu porții de AperiTIFF, trecînd prin InterpretaTIFF și etc., anul ăsta dozez totul nelimitaTIFF pe TIFF unlimited. Recunosc că am început cu “The heist of the Century” Și a fost cel mai light din tot ce am văzut până acum. Aruncați un ochi, filmele de festival sunt adevărate bijuterii ale cinema-ului. 🙂

Poza de mai jos este din cele postate de către TIFF după deschiderea oficială”.

error: Content is protected !!