Nicolae Stanciu și Mario Balotelli la CFR Cluj? Patronul Nelu Varga în miez de noapte: „O să fie o surpriză”

Updated on august 4, 2020 CFR Cluj pregătește două mutări spectaculoase pentru a intra în grupele Champions League. Ar fi vorba de Nicolae Stanciu și Mario Balotelli.

Un om foarte retras, Nelu Varga a ieșit în față după meciul de la Craiova și a vorbit despre ce urmează pentru CFR Cluj: “Am intrat prima dată în viața mea în direct. Toată viața mea mi-am dorit ca un campion să se decidă pe teren. Nu-mi doresc să câștige cineva vreodată la masa verde, adevăratul campion este pe teren. Am demonstrat că suntem o echipă echilibrată și ne-am luptat cu toate forțele, chiar și cele care nu se văd. Am încercat să fim cât se poate de corecți în fiecare an.

Nicolae Stanciu și Mario Balotelli la CFR Cluj? Patronul Nelu Varga în miez de noapte: „O să fie o surpriză” 1

Am încercat mereu să fim pe locul 1, să asigurăm tot ce e nevoie la echipă, să fie un mediu oportun pentru câștigarea campionatului. Cel mai important este spiritul echipei, cel care s-a transmis de la vechiul CFR, de la Iuliu Mureșan și Arpad Paszkany. Nu avem cum să-i uităm.

Nelu Varga: “Vrem în grupele Champions League. Va veni un golgheter din Italia și posibil Stanciu”
Putem forța intrarea în grupele Champions League. Noul obiectiv este Champions League, vom aduce jucători. Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League. E posibil. (n.r întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului.) O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu“, a spus Nelu Varga, pentru Look Sport, potrivit digisport.ro.

Mario Balotelli, fotbalist trecut pe la echipe precum Manchester City, Inter, AC Milan și Liverpool, negociază o mutare la CFR Cluj.

În direct la Look Plus, Nelu Varga, finanțatorul lui CFR Cluj, a dezvăluit faptul că poartă discuții cu un golgheter din Italia, însă nu a dorit să îl numească pe acesta. Sursele GSP au aflat că fotbalistul în cauză este Mario Balotelli, care a marcat 5 goluri în 19 meciuri pentru Brescia în acest sezon de Serie A.

Balotelli nu a mai jucat din martie
Italianul nu a mai jucat fotbal din martie, după o serie de dispute cu șefii echipei care tocmai a retrogradat în Serie B. În urmă cu o lună, Brescia a anunțat pe site-ul oficial faptul că Balotelli a ajuns să cântărească 100 de kilograme! Plecarea atacantului de la echipa italiană este doar o chestiune de timp.

Massimo Cellino, președintele Bresciei, s-a săturat de problemele pe care atacantul le-a făcut la echipa lui și vrea să termine acum contractul care expiră în 2022, anunță Gazzetta dello Sport. Atacantul cere 400.000 de euro pentru a pleca de la Brescia, club care i-a interzis să mai vină la antrenamente. „Mereu am crezut că Mario se va simți ca acasă la echipa din orașul natal, dar am greșit. El trăiește după regulile lui. Îi spui ceva, iar el face opusul. Echipa a ales un drum, iar Mario altul”, a spus antrenorul Diego Lopez pentru Corriere della Sera.

error: Content is protected !!