Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta…ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival”

Updated on august 4, 2020 Un Festival organizat în pandemie este greu de realizat. Cei de la TIFF se pare că au reușit.

Mihaela Bar: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta… A fost si maaare noroc cu vremea.
Dar ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat.

Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 1 Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 2 Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 3 Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 4 Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 5 Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 6 Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 7
(foto TIFF Niklas Andreescu, Vlad Cupșa, Marius Mariș, Nicu Cherciu)

Se simte experienta de festival.
Si le sunt tare recunoscătoare ca mi-au oferit asta…”

Alina Toarna: „Am spus ca azi e despre frumos ❤️
Nu pot insa sa nu admit ca sunt trista ca la Craiova, in 5 luni de la începerea pandemiei, nu a preocupat pe nimeni sa găsească solutii pentru cultura….doar teatrul de vara din Parcul Romanescu.
Foto Cluj. Mihaela: „Experiența e absolut fabuloasă cu TIFFul asta...ce au reușit sa creeze chiar in condițiile actuale, e dincolo de orice am visat. Se simte experienta de festival” 8

Si cu teatrul?
Cu filmul?
Cu arta?

Cand avem atatea spații ce pot usor fi convertite încât sa le găzduiască macar acum, vara, cand beneficiem de vremea buna ce permite desfășurarea activităților in spații deschise, mult mai sigure”.

error: Content is protected !!