CFR Cluj în presa internațională. Ce scriu ziarele din Spania, Franța, Anglia sau Argentina despre noul titlu câltigat de clujeni

Updated on august 4, 2020 Presa internațională a scris despre noul titlu câștigat de cei de la CFR Cluj.

MARCA – Spania

CFR Cluj s-a proclamat campioană a Românieie învingând Universitatea Craiova, 3-1, într-un meci transformat de Federație într-o finală în sensul literal al termenului pentru a comunica echipa la timp la UEFA. Ciprian Deac a închis meciul în minutul 77.

CFR Cluj în presa internațională. Ce scriu ziarele din Spania, Franța, Anglia sau Argentina despre noul titlu câltigat de clujeni 1

Într-o decizie fără precedent, Federația Română de Fotbal (FRF) a stabilit cu câteva ore înaintea meciului că învingătoarea partidei va fi declarată campioană, pentru a notifica la UEFA echipele care vor merge în competițiile europene înainte de expirarea termenului dat de autoritățile de fotbal continental, au scris cei de la Marca, preluați de prosport.ro.

L’EQUIPE – Franța

CFR Cluj s-a încununat luni campioană a țării pentru a treia oară la rând, a șasea oară în istoria sa, după victoria sa în detrimentul Universității Craoiva (3-1). Condusă după doar zece minute, echipa condusă de Dan Petrescu s-a bazat în special pe un gol al lui Kevin Boli, nepotul lui Basile, pentru a inversa o situație prost începută.

Datorită acestui succes, CFR va juca în următoarea edițíe a Ligii Campionilor urmând să joace în tururile prliminare ale acestei competiții de anvergură.

BE SOCCER – Anglia

În cadrul unui fotbal prăbușit de coronavirus, FRF scrie cele mai suprarealiste scenarii ale sezonului. Luni, într-o zi crucială pentru a se întâlni cu campioana, liderii au decis să reinventeze regulile competiției cu doar trei ore înainte de prăbușire pentru a o transforma în final.

SPORT – Spania

Cu victoria de la Craiova, Clujul a revalidat titlul pentru al treilea an consecutiv, după ce continuitatea sa în campionat a fost amenințată după ce a testat pozitiv pentru coronavirus 16 jucători în data de 24 iulie.

OLE – Argentina

Clujul și-a strigat bucuria de a fi campion și s-a calificat pentru Champions League într-o finală incredibilă a campionatului: 23 de teste pozitive false, un antrenor cu coronavirus care dă indicații de la spital, o schimbare controversată a regulamentului și multe altele.

Însă, la trei ore înainte de această întâlnire, Federația a fost din nou protagonistă: a decis modificarea regulamentelor și transformarea derby-ului într-o finală cu timp suplimentar și lovituri de la 11 metri în caz de egalitate.

error: Content is protected !!