Cătălin Sălăgean (USR): Cluj înseamnă mai mult decât Cluj-Napoca! Primăria renunțe la ambiția de a construi în intravilan un aquapark și să identifice o altă localitate pentru care ar însemna o șansă de dezvoltare rapidă

Updated on august 4, 2020 Cătălin Sălăgean, candidatul USR la Consiliul Județean, atrage atenția asupra faptului că există viați și dincolo de Cluj-Napoca, în județ.

Cătălin Sălăgean: „Cluj înseamnă mai mult decât Cluj-Napoca!
Aproape toate măsurile pe care le propun au ca scop diminuarea diferențelor uriașe dintre reședința de județ și orice altă localitate din județ. Trebuie să depășim odată etapa necesităților de bază ale unei societăți (drumuri, spitale, școli) și să începem să ne preocupăm și de alte probleme: turism, mediu, cultură.

Cătălin Sălăgean (USR): Cluj înseamnă mai mult decât Cluj-Napoca! Primăria renunțe la ambiția de a construi în intravilan un aquapark și să identifice o altă localitate pentru care ar însemna o șansă de dezvoltare rapidă 1Al

Avem nevoie de infrastructură care să preia afluxul de turiști care merg spre pârtiile de schi de la Mărișel și Băișoara și să nu mai blocheze drumurile cu mașinile parcate.

Trebuie să muncim mai mult pentru a scăpa de gunoaiele și molozul aruncat de-a lungul drumurilor în județ și să ajutăm cetățenii să conștientizeze că un mediu curat e un mediu sănătos.

Festivaluri cum sunt cele de la Smida sau cel de la Mera pot fi organizate și în alte localități. E evident că ele atrag tinerii mult mai mult decât clasicele ”zile ale satului” care de multe ori sunt pline de discursuri goale de conținut ale politicienilor locali.

Cluj-Napoca e orașul care a câștigat foarte mult de pe urma celorlalte localități din județ. Aici vin tinerii să studieze, aici vin clujenii din județ pentru cumpărături și relaxare, aici vin pentru investiții.

E timpul să ofere ceva în schimb, cum ar fi să contribuie substanțial la construirea unor centre de afaceri în zone fără activitate economică, prin asocierea cu administrațiile locale.

Sau să renunțe la ambiția de a construi în intravilan un aquapark și să identifice o altă localitate pentru care ar însemna o șansă de dezvoltare rapidă?”

error: Content is protected !!