Craiova-CFR Cluj ca o finală! Cu prelungiri și penalty-uri! Decizia FRF

Updated on august 3, 2020 Comitetul Executiv al FRF a anunțat luni ca partida Craiova-CFR Cluj să se dispute ca o finală, cu prelungiri și penalty-uri!

Situație inedită în această seară! Meciul din ultima etapă din Liga 1 va fi o FINALĂ! În Comitetul Executiv al FRF s-a decis în urmă cu câteva momente ca, în cazul unui rezultat de egalitate să există două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea persistă, penalty-uri. Votul a fost în unanimitate pentru această soluție, anunță Gazeta Sporturilor!

"Finala campionatului" dintre Craiova şi CFR Cluj "se joacă" mai întâi în şedinţa Comitetului Executiv al FRF

Comunicat FRF: Comitetul Executiv al FRF a decis luni, 3 august, cum va fi decisă lupta la vârful clasamentului în Liga 1.

Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câștigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament și va reprezenta România în ediția 2020-2021 a Ligii Campionilor.

error: Content is protected !!