„Au învins si Covidu si Craiova! Bravo CFR Cluj! Campionii, campionii, ole, ole, ole!!!”

Updated on august 3, 2020 CFR Cluj a câștigat din nou campionatul României după ce a învins cu 3-1 echipa Craiovei. 

Andrei I.: „Au învins si Covidu si Craiova! Bravo CFR Cluj! Campionii, campionii, ole, ole, ole!!!”

„Au învins si Covidu si Craiova! Bravo CFR Cluj! Campionii, campionii, ole, ole, ole!!!” 1

Cătălin Striblea: „Numai CFR Cluj 1907 putea să câștige titlul marcând cu ambii fundași centrali”.

Alin Buzărin, Gazeta Sporturilor: Campioana stoperilor » CFR ia al treilea titlu la rând (și, totodată, cel mai muncit dintre ele) aplicând aceeași filosofie. Faze fixe, excelent bătute de Deac și apariții ale stoperilor la finalizare. Gol Vinicius, gol Boli, penalty obținut de Vinicius. Filosofie simplă, lucrativă, fără artificii, dogmă supravegheata de pe bancă, din spital, de acasă sau chiar din China de Dan Petrescu.

Oltenii au pierdut această finală sui-generis pentru că n-au știut s-o joace. După golul lui Nistor, în loc să se conecteze la tensiunea mecului, s-au stins. Au trăit două luni din spiritul suporterilor, din aplicarea lui Bergodi, dar la acest ultim meci au avut prea multe mâini moarte :Koljic, Mihăilă, Cicâldău.

Despre arbitraj, un singur cuvânt: slab. Penalty la Omrani, poate si la hențul lui Vătăjelu, dar și ofsaid la penaltyul de la golul trei, care de fapt a închis meciul. Avem nevoie de VAR, dar și de arbitrii care să vadă mai mult și mai corect decât văd.

Nicusor C.: „Felicitări CFR CLUJ, Campionii adevărați joacă fotbal până la final, alții la 1-0 se cred deja mari și se bagă cu, curul în poartă, până la urmă a fost un campionat bun, felicitări celor profesioniști”.

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA: „🏆 CFR 1907 CLUJ RĂMÂNE CAMPIOANA ROMÂNIEI! 🏆 🥇➡️ 3 TITLURI CONSECUTIVE, 6 ÎN ISTORIA CLUBULUI ⬅️🥇 👏🏼 FELICITĂRI, BĂIEȚI! 🧡 AȚI FOST FANTASTICI! 🧡

error: Content is protected !!