Gabi Tamaș a semnat cu “U” Cluj. „Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România”

(Last Updated On: August 2, 2020)

Gabi Tamaș a anunțat duminică faptul că a semnat un contract cu “U” Cluj.

Gabi Tamaș a fost dorit și de Dinamo, însă a ales să meargă în Liga 2: “Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă.

Gabi Tamaș a semnat cu "U" Cluj. „Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România” 1

Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos”, a spus Gabi Tamaș, pentru site-ul echipei “U” Cluj, potrivit .digisport.ro.

În ultima perioadă, Gabi Tamaș ar fi fost aproape să semneze cu Dinamo, fiind chiar surprins la negocieri la sediul clubului, însă, cel mai probabil, nu a reușit să ajungă la un acord cu oficialii clubului.

U Cluj a încheiat ultimul sezon din Liga 2 pe locul 14, la 10 puncte în spatele celor de la Rapid, care au prins ultimul loc care a dus la play-off-ul de promovare.