CFR Cluj la un meci de câștigarea unui nou titlu. Clujenii au învins FCSB cu 2-0

Updated on august 1, 2020 CFR Cluj a reușit o victorie importantă aseară în fața celor de la FCSB. Victoria a venit pe final, Susic și Itu fiind marcatorii celor două goluri.

După acest rezultat, CFR a redevenit lider, cu două puncte peste Universitatea Craiova, dar ardelenii au un meci în plus pentru că oltenii mai au restanța cu Astra. În schimb, la partida următoare, CFR și Craiova se duelează în meci direct pentru titlu, în ultima etapă.

„Poate din afară s-a văzut că a fost un meci ușor, dar vedeți că acești copii aleargă până în ultimul minut. Am fire albe în cap, da, e stres când te bați pentru ceva.

Am avut o săptămână cum nu cred că am avut în viața mea, atâta stres, nu puteam să adorm, ne gândeam la toate, la ce e mai rău pentru familiile noastre, dar e bine că am scăpat și băieții se vor face bine”, a spus căpitanul Ciprian Deac pentru Digisport.

”Puțin spus, epuizat. E foarte greu să joci din 3 în 3 zile. Covidul nu ne dă pace. Până la urmă, sunt importante cele 3 puncte şi nu momentul în care s-a marcat.

Mă bucur de victorie. Acum, avem o şansă în plus la Craiova. Va fi ca o finală şi sper să fim noi cei învingători”, a spus Hoban.

Dan Petrescu a fost infectat cu COVID-19, motiv pentru care a fost spitalizat, dar acum speră ca luni, în finala campionatului, să fie lăsat să stea pe bancă.

”Este clar că ne este mult mai greu fără Dan, dar nu am avut ce face. Acum, vă pot spune că el a fost externat și că se află în izolare acasă.

Acum, să vedem, în funcție de protocoale, de ce va spune DSP-ul, dar el și noi sperăm ca luni să poată sta pe bancă”, a spus Bilașco.

Meciul care va decide campioana acestui sezon al Ligii 1, cel dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, se va disputa luni, 3 august 2020, de la ora 20:30

error: Content is protected !!