Cluj. Crimă cu premeditare în cazul copilului de 8 ani ucis de tatăl său. Ce spun judecătorii Tribunalului

Updated on august 1, 2020 Crimă cu premeditare în cazul copilului de 8 ani ucis de tatăl său, anunță magistrații clujeni. Potrivit motivării judecătorilor Tribunalului Cluj tatăl este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie în modalitatea omorului calificat.

„La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător.

Cluj. Crimă cu premeditare în cazul copilului de 8 ani ucis de tatăl său. Ce spun judecătorii Tribunalului 1

La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni, citați de Digi24.ro.

Bărbatul este în continuare internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență – Secția Chirurgie ATI 1, unde primește îngrijiri medicale după o tentativă de suicid.

error: Content is protected !!