Reacție. CFR Cluj, despre Dan Petrescu: ”Este în continuare în spital, a fost dezamăgit de unele știri, cum că ar fi fost prin oraș”

(Last Updated On: July 29, 2020)

Conducerea CFR Cluj a reacționat după ce s-a spus că Dan Petrescu a umblat prin oraș, el fiind infectat cu coronavirus.  Marius Bilașco, oficialul CFR-ului, a reacționat la finalul partidei cu FC Botoșani. 

”Gândiți-vă în ce condiții a fost obținută. Acești băieți sunt niște eroi. Modul în care s-au dăruit și cum au tratat fiecare fază din meci a fost excepțional. Aș vrea să-i felicit, au trecut prin momente extraordinar de grele. Această victorie înseamnă enorm pentru ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Reacție. CFR Cluj, despre Dan Petrescu: ”Este în continuare în spital, a fost dezamăgit de unele știri, cum că ar fi fost prin oraș” 1

Noi am stat în spatele băncii pentru că am vrut să fim aproape de jucători. Au avut nevoie de încurajări în timpul meciului. Efortul a fost unul mare, un consum uriaș. Noi nu ne-am antrenat. Misiunea noastră a fost și mai dificilă.

Dan este în continuare în spital și a fost dezamăgit de unele știri, cum că ar fi fost prin oraș. El este sub supraveghere medicală. E atent monitorizat de toți doctorii. Cu siguranță au ținut legătura (n.r. – Dan Petrescu și Valeriu Bordeanu). Este o victorie uriașă, nimeni nu poate contesta acest lucru. Ne obligă la mai mult, avem speranța că noi trebuie să luptăm până la final. Trebuie să câștigăm acest campionat pe teren.

Este mult mai important să încercăm să ne refacem, să reușim să ne refacem. Urmează un drum până la București. E mult mai important ceea ce facem noi. E esențial ca noi să fim bine în următoarea perioadă”, a spus Marius Bilașco, conform DigiSport.

În acest moment, trupa lui Dan Petrescu este pe locul doi, cu 43 de puncte, la doar un punct distanță de Universitatea Craiova, care va juca miercuri în cadrul etapei cu numărul 9.