Cluj. Tatăl Monstru a încercat să se sinucidă la vederea polițiștilor

Bărbatul care și-a ucis copilul de 8 ani a fost descoperit în localitatea Filea de Jos, la mică distanță de locul unde a fost găsită de dimineață mașina.

Din primele informații, în momentul în care a fost încolțit de polițiști, bărbatul a încercat să-și taie venele. A fost salvat și a fost preluat de o ambulanță și e transportat la UPU Cluj, trasmite observatornews.ro.

Cluj. Tatăl Monstru a încercat să se sinucidă la vederea polițiștilor 1

Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita.

Poliția a fost sesizată de mama băiatului, după ce femeia nu a mai putut lua legătura cu fiul ei încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatal i-a spus că este mult prea târziu.