Emanuel Ungureanu: „Felicitări, Mega Image Cluj-Napoca! Am avut o surpriză plăcută, la casa de marcat era angajată o tânără foarte amabilă, din comunitatea surdă, care s-a descurcat perfect”

Emanuel Ungureanu, candidat USR la Primăria Cluj, îi felicită pe cei de la Mega Image pentru faptul că permite angajarea celor cu probleme de auz.

Emanuel Ungureanu: „Felicitări, Mega Image Cluj-Napoca!
Mi-am făcut cumpărăturile acum câteva minute la un magazin Mega Image din orașul meu, cel plasat în complexul Platinia.

Emanuel Ungureanu: „Felicitări, Mega Image Cluj-Napoca! Am avut o surpriză plăcută, la casa de marcat era angajată o tânără foarte amabilă, din comunitatea surdă, care s-a descurcat perfect” 1

Am avut o surpriză plăcută, la casa de marcat era angajată o tânără foarte amabilă, din comunitatea surdă, care s-a descurcat perfect.

Am învățat multe despre limbajul mimico-gestual din contactele pe care le-am avut în ultimii ani, ca deputat, cu reprezentanții acestei comunități.

Oamenii aceștia marginalizați pe nedrept foarte mulți ani în societatea noastră au în Parlamentul României un sprijin remarcabil, doamna deputat cu un caracter extraordinar Ana Adriana Săftoiu.

Această doamnă, de a cărei prietenie sunt foarte mândru, a luptat cu tenacitate pentru drepturile comunității de surzi din România.

Rezultatele se văd și îi mulțumesc pentru munca ei pe care am sprijinit-o alături de colegii mei din USR, după puteri.

Din nou, Jos pălăria Mega Image pentru normalitate!

Nico Ona: Am întâlnit un angajat Mega Image care e surdo-mut și pe N.Titulescu. Se descurca excelent!!!! I-am mulțumit politicos si a făcut un gest care m-a impresionat: si-a dus mâna la inimă, iar apoi cu un gest în stil japonez s-a aplecat ușor. Minunat om!