(Video) Cluj: Complex de karting, unic în Transilvania, deschis la doi pași de Dej

Updated on iulie 24, 2020 Un complex de karting, unic în Transilvania, și-a deschis porțile în localitatea Nireș, la 5 kilometri de Dej.

Complexul T&T Karting Transilvania cuprinde singura pistă de karting din Transilvania la standarde internaționale (CIF-FIA). Circuitul de karting outdoor are lungimea de 800 metri și lățimea între 8 și 10 metri, informează Dej24.ro.

(Video) Cluj: Complex de karting, unic în Transilvania, deschis la doi pași de Dej 1 (Video) Cluj: Complex de karting, unic în Transilvania, deschis la doi pași de Dej 2 (Video) Cluj: Complex de karting, unic în Transilvania, deschis la doi pași de Dej 3 (Video) Cluj: Complex de karting, unic în Transilvania, deschis la doi pași de Dej 4

Caracteristicile pistei fac din circuitul T&T Karting un excelent traseu de agrement dar, în egală măsură, și unul potrivit pentru antrenament și competiții profesioniste.

Complexul – întins pe o suprafață de 20.600 mp, ridicat din fonduri europene – funcționează de luni până sâmbătă în intervalul orar 10-21, în timp ce duminica este deschis între orele 10 și 18.

Vezi video aici:

Tarifele variază între 25 și 45 de lei, pentru 10 minute, în funcție de puterea kart-ului ales – 4,5 kW, 6,5 kW sau 9 kW.

error: Content is protected !!