Accident Cluj: Două persoane rănite în această dimineață în Negreni

Updated on iulie 24, 2020 Două persoane au fost rănite în această dimineață în urma unui accident de circulație care a avut loc pe raza localității Negreni.

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în această dimineață pentru a acorda primul ajutor a două persoane rănite ca urmare unui accident rutier produs pe raza localității Negreni, transmite ISU Cluj.

Accident Cluj: Două persoane rănite în această dimineață în Negreni 1 Accident Cluj: Două persoane rănite în această dimineață în Negreni 2

Salvatorii au fost alertați în jurul orei 7.00, iar la locul accidentului au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, o femeie întinsă pe jos, lângă autoturism, și un bărbat ieșit din acesta.

Cele două persoane erau conștiente și au primit asistență medicală de urgență la locul accidentului, după care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri le de prevenire și stingere a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil.

error: Content is protected !!