Viceprimar Codlea, despre strada SMART:  „Voi fi foarte atent si voi continua sa iau lecții de administrație de la Cluj”. De ce nu și de la primarul Brașovului, este mai aproape?

Updated on iulie 18, 2020 Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, a rămas impresionat de prima stradă SMART din România, făcută la Cluj. El a declarat că la lua în continuare lecții de la Cluj. Curios că nu ia lecții de la primarul din Brașov. Nici nu ar avea ce, George Scripcaru nu a fost în stare să construiască Aeroportul, nu a construit măcar un spital, cele de acum arată jalnic, autostradă nici nu se pune vorba, a construit blocuri pe dealurile din jur diustrugând pădurea, iar la poluare Brașovul este campionul României, fiind atenționat chiar de Comisia Europeană. Iar la nivel de străzi, se pune asfalt pe 3 straturi și atât.

Erwin Albu: „De aceea voi fi foarte atent si voi continua sa iau lecții de administratie de la Cluj”

Viceprimar Codlea, despre strada SMART:  „Voi fi foarte atent si voi continua sa iau lecții de administrație de la Cluj”. De ce nu și de la primarul Brașovului, este mai aproape? 1

Cristian Vladimirescu. Timișoara: „O alta modernizare a unei străzi din Cluj. În articol scrie cum ca s-au plantat pomi pe lângă cei existenți care au fost păstrați.

Viceprimar Codlea, despre strada SMART:  „Voi fi foarte atent si voi continua sa iau lecții de administrație de la Cluj”. De ce nu și de la primarul Brașovului, este mai aproape? 2 Viceprimar Codlea, despre strada SMART:  „Voi fi foarte atent si voi continua sa iau lecții de administrație de la Cluj”. De ce nu și de la primarul Brașovului, este mai aproape? 3 Viceprimar Codlea, despre strada SMART:  „Voi fi foarte atent si voi continua sa iau lecții de administrație de la Cluj”. De ce nu și de la primarul Brașovului, este mai aproape? 4

Piste de biciclete, pietonnale, bănci pentru relaxare, ceva parcări, etc. În prezent în TM a început modernizarea străzii Lidia, știu doar ca se vor construi 4 benzi pentru autoturisme iar aceasta a început cu tăierea tuturor pomilor și desființarea spațiului verde dintre aceștia din fata blocurilor.

Asta asa ca să aibe loc 4 benzi. În rest trotuar ca în zona Muzicescu – pana la întrarea în giroc, unde a împins 4 benzi, a lastat un trotuar de 1 m lățime pe care a facut o banda de biciclete presărată cu stâlpi. Asta e viziunea Lae”.

error: Content is protected !!