(Video) Un șofer din Cluj, aflat sub influența drogurilor, a provocat un accident în Reghin

Updated on iulie 7, 2020 Un șofer clujean a fost depistat sub influența substanțelor psihoactive în urma unui accident care a avut loc în orașul Reghin. Acidentul a avut loc sâmbătă, 4 iulie, la ora 11.31, pe strada Apalinei, la intersecția cu străzile Foișor și Pomilor.

Un bărbat în vârstă de 50 ani, domiciliat în comuna Berca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Pomilor spre strada Foișor din Reghin, pe fondul neacordării de prioritate auto, a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce tracta o remorcă, ansamblul de vehicule fiind condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din județul Cluj, transmite zi-de-zi.ro.

șofer din Cluj

”În urma accidentului rutier o femeie, de 58 de ani, din comuna Berca, pasager în primul auto, a fost rănită ușor. Având în vedere că tânărul, de 26 de ani, manifesta un comportament suspect, polițiștii l-au condus la Spitalul municipal Reghin, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive, rezultatul testării fiind unul pozitiv.

Vezi video aici:

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, potrivit polițiștilor.

error: Content is protected !!