Conspirație? Petrescu acuză ”lucruri” necurate pe final de sezon: ” Se întâmplă multe lucruri și nu le vede nimeni. Să joace Budescu, Alibec și Fatai cu Craiova, că-n tur erau dispăruți!”

Updated on iulie 6, 2020 Antrenorul celor de la CFR acuză „lucruri necurate” pe final de campionat, după egalul de la Astra.

”E important ce vom face până la meciul de la Craiova. Aș vrea ca Astra să joace la fel, cu același spirit, cu Craiova, când oltenii vor veni aici. Să joace Budescu, Alibec, Fatai, că la Craiova, în tur, nu i-am văzut. Erau dispăruți.

Petrescu acuză

Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, FCSB la fel și să câștige cine merită, așa ar fi normal. Cu noi joacă pe viață și pe moarte. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci al lor, la Mediaș. Buș, care a luat roșu… Azi cred că am avut penalty, cu Craiova la fel, arbitrajele sunt cum sunt. Dar nu am văzut arbitraj contra Craiovei. Nu vreau să le iau din merite, dar se întâmplă multe lucruri și nu le vede nimeni, din păcate.”, a spus tehnicianul clujenilor, citat de digisport.ro.

”Bursucul” a recunoscut că Universitatea Craiova a devenit favorită la titlu, după acest pas greșit al băieților săi. Egalul îl pune, însă, pe seama ghinionului.

”La cum s-a jucat, egalul ne încurcă tare. Am avut mult ghinion azi. S-a întors norocul de la meciul cu Steaua. Am avut 6-7 ocazii mari, la 2-0, la 2-1, la 2-2. Ei nu știu dacă au avut două ocazii. Noi eram pragmatici, dar trebuie să trecem peste momentele astea. Echipa a jucat foarte bine, a dominat.

Presiunea trebuie să fie pe Craiova acum, ei sunt pe primul loc, ei sunt favoriți. Dar noi suntem la mâna noastră, dacă batem în toate meciurile, suntem campioni, nu are ce să se întâmple. La meciul cu Craiova nu ne-am apărat bine, dar azi nu meritam să primim două goluri. Un autogol incredibil și la al doilea gol prea ușor a dat Alibec de acolo”, a mai spus Petrescu.

error: Content is protected !!