Cluj. Mihai Bobonete, atac la Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor și vezi mai bine de curtea proprie”

Updated on iulie 6, 2020 Actorul Mihai Bobonete a comentat declarațiile făcute la finalul partidei cu Astra de antrenorul Dan Petrescu.

La finalul remizei cu Astra Giurgiu, Dan Petrescu a declarat: „Aș vrea ca Astra să joace la fel, cu același spirit, cu Craiova, când oltenii vor veni aici. Să joace Budescu, Alibec, Fatai, că la Craiova, în tur, nu i-am văzut. Erau dispăruți.

Cluj. Mihai Bobonete, atac la Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor și vezi mai bine de curtea proprie” 1

Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, FCSB la fel și să câștige cine merită, așa ar fi normal. Cu noi joacă pe viață și pe moarte. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci al lor, la Mediaș. Buș, care a luat roșu… Azi cred că am avut penalty, cu Craiova la fel, arbitrajele sunt cum sunt.”, au fost cuvintele rostite de antrenorul campioanei, potrivit fanatik.ro.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, actorul Mihai Bobonete și-a expus părere cu privire la declarațiile lui Dan Petrescu: „Bursucul e bun, dar nu se dezice de stilul unic al antrenorilor români sau mai bine spus al fotbalului de la noi. Omul face egal cu Astra și la conferință de presă, în loc să comenteze meciul prost făcut de ai lui, el avea probleme cu oltenii.

Că Budescu și Alibec n-au jucat la fel cu oltenii, că în meciul cu Gazul a luat ăla roșu, că arbitrajul. Miza e mare, mai sunt meciuri puține, înțeleg tensiunea, dar să nu uităm de profesionalism și diplomație, ia-o, moșule, mai ușor și vezi mai bine de curtea proprie. Așteptăm totuși o conferință de presă, nu lacrimi și oftică! Sunt semne clare că anul ăsta…e anul ăla!”, a fost mesajul lui „Bobo”.

error: Content is protected !!