(Video) Denis Matroș, un tânăr din Dej, student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, face senzație pe TikTok. Are milioane de vizualizări și like-uri

Updated on iulie 4, 2020 Un tânăr de 20 de ani din Dej, Denis Matroș, face senzație pe aplicația TikTok. Clipurile tânărului au adunat peste 6 milioane de like-uri.

Dejeanul este urmărit de 160.000 de persoane. Tânărul – care în urmă cu două zile a împlinit vârsta de 20 de ani – studiază la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, informează dej24.ro.

Denis Matroș

Denis s-a apucat de TikTok pentru amuzament și nu s-a gândit niciodată că va ajunge așa departe, să aibă fani, zeci de milioane de vizualizări și să câștige bani din clipurile video publicate pe platforma de socializare.

”Nu m-am apucat de TikTok pentru ceva anume, ci doar așa, pentru amuzament. A început să prindă super mult pe parcurs și acum am făcut din asta un job”, a declarat tânărul.

Vezi video aici:

TikTok-ul l-a descoperit în urmă cu un an și jumătate, însă scena și lumina reflectoarelor au făcut parte din viața lui încă de la vârstă de 7 ani, atunci când a început să frecventeze Clubul de Dans Sportiv ”Latino Angels” Dej și să participe la diferite competiții. Tot prin dans s-a remarcat și la talent show-ul ”Dejenii au talent”, în 2014, când a câștigat premiul cel mare.

error: Content is protected !!