Cu ei ne mândrim! Tudor Teclean, fotbalist la Universitatea Cluj, 9.33 la Bacalaureat. Toma Lungoci, baschetbalist la U-BT Cluj Napoca, 9.76 la BAC

Updated on iulie 3, 2020 Județul Cluj s-a clasat în acest an pe primul locîn ce privește rata de proimovare la Examenul de Bacalaureat din acest an. Printre cei care ținut steagul sus în acest an s-au numărat și doi sportivi.

Tudor Telcean, fotbalist la Universitatea Cluj, a luat BAC-ul cu media 9,33. Fundaşul de la gruparea “şepcilor roşii” a luat 8.80 la Limba şi litratura română, 9.70 – la Istorie şi 9.50 – la Logică.

Cu ei ne mândrim! Tudor Teclean, fotbalist la Universitatea Cluj, 9.33 la Bacalaureat. Toma Lungoci, baschetbalist la U-BT Cluj Napoca, 9.76 la BAC 1

Legitimat la “U” Cluj, tânărul fundaş a fost convocat şi la naţionala Under 19 a României.

„ Este dificil şi majoritatea sportivilor de performanţă trebuie să lase şcoala pe locul doi. Pe mine mă pasionează însă lucrurile noi şi îmi place mult să citesc, aşa că, dacă nu ajungeam mereu la clasă, am reuşit să citesc şi să învăţ acasă”, a declarat fotbalistul, citat de click.ro.

Baschetbalistul Toma Lungoci s-a numărat și el printre laureații din acest an. Acesta a luat examenul cu media 9.76, într-un an în care a jucat și la seniori și la junorii U18.

În fruntea judeţelor cu cea mai mare promovabilitate este Cluj, cu 77,8%, urmat de Sibiu, cu 71,8%, şi Braşov, cu 71%. Capitala e departe de a ajunge la pragul de 70%, are doar 67 de procente.

error: Content is protected !!