Cluj. Cine era tânărul care a provocat accidentul pe centura Vâlcele-Apahida. Era în mașină cu părinții. Toți trei au murit pe loc

Updated on iulie 1, 2020 3 persoane au murit miercuri dimineața într-un groaznic accident pe centura Vâlcele-Apahida. De vină ar fi șoferul autoturismului care a intrat pe contrasens. Acesta avea 20 de ani și era în mașină cu părinții. Toți trei au murit pe loc.

D. A. avea permis luat de mai puțin de un an, din toamna lui 2019, și miercuri de dimineață a provocat accidentul în care el și părinții lui au murit, mașina condusă de tânărul de 20 de ani intrând într-un TIR pe centura Vâlcele-Apahida, la Cluj, anunță Observator News.ro.

Cluj. Cine era tânărul care a provocat accidentul pe centura Vâlcele-Apahida. Era în mașină cu părinții. Toți trei au murit pe loc 1

Cei trei, care sunt din comuna Moldovenești, veneau de la fratele mai mare al lui D., dis de dimineață, când Opelul condus de acesta a intrat pe contrasens, cu viteză, într-un TIR. Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, în șanț, fiind efectiv făcut praf.

D. și părinții lui au fost găsiți de salvatori fără viață, niciunul dintre ei neavând șanse să supraviețuiască impactului.

Vezi aici Video postat de Ziar de Cluj pe Youtube:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!