Ofertă fabuloasă pentru Omrani. Atacantul celor de la CFR Cluj poate pleca în Spania pe 16 milioane de euro

Updated on iunie 30, 2020 Billel Omrani este dorit în La Liga în această vară, de formația Leganes.

Publicația Le Buteur, preluată de Eurosport.ro, transmite că formația spaniolă Leganes este dispusă să ofere peste 15 milioane de lire sterline (16,4 milioane de euro) pentru atacantul francez Billel Omrani.

Ofertă fabuloasă pentru Omrani. Atacantul celor de la CFR Cluj poate pleca în Spania pe 16 milioane de euro 1

Ibericii urmăresc prin această ofertă să câștige duelul financiar cu Sheffield United și Celtic Glasgow, care ar fi oferit 15 milioane de lire sterline pentru Omrani, însă oficialii din Ardeal au refuzat.

Conform Lebuteur.com, atacantul lui Dan Petrescu a primit o ofertă din partea lui Leganes, ocupanta penultimului loc din prima ligă spaniolă, care are şanse reduse de a se salva de la retrogradare: “Omrani se află în vederea a mai multor cluburi din Spania şi din Premier League, în privinţa unui transfer. În plus, a fost şi în atenţia lui Sheffield United, iarna trecută.

Totuşi, Billel Omrani a primit o ofertă de ultim moment din partea lui Leganes.

Clubul vrea să realizeze transferul şi să le devanseze pe celelalte pretenedente, precum Sheffield United şi Celtic, despre care reamintim că a oferit în jur de 15 milioane de lire, sumă refuzată de conducerea lui CFR Cluj”, notează sursa citată.

error: Content is protected !!