Gigi Becali ameninta: “Voi baga copiii cu CFR Cluj!”

Updated on iunie 30, 2020 CFR Cluj poate primi ajutor chiar din partea rivalilor de la FCSB în lupta pentru al treilea titlu consecutiv.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat de înțeles că va încerca să o împiedice pe Craiova în lupta cu CFR Cluj, în semn de răzbunarepentru ce s-a întâmplat în play-off-ul 2016-2017, când oltenii au băgat juniorii cu Viitorul, iar Hagi a profitat, a învins, apoi a luat titlul, informează gsp.ro.

Gigi Becali ameninta: "Voi baga copiii cu CFR Cluj!" 1

Becali a anunțat că FCSB va miza pe juniori, așa cum Craiova a făcut când Viitorul se lupta cu FCSB pentru titlul de campioană.

„Craiova a promovat copiii, vom proceda și noi la fel. Uite, îl avem pe Cristi Dumitru, trebuie să promovăm și noi copiii, nu-i așa? Iau competiția foarte serios! Doar că o să promovăm copiii”, a declarat Becali

În finalul play-off-ului 2016-2017, în etapa a 9-a, când lupta la titlul de campioană s-a dus între FCSB și Viitorul, echipa care a avut un rol aproape decisiv a fost Craiova. În penultima etapă, Viitorul a jucat în deplasare cu Craiova, partida având loc la Pitești.

Craiova a folosit în acel meci câțiva juniori și a facilitat succesul trupei lui Hagi și, implicit, a blocat drumul FCSB-ului spre locul 1.

error: Content is protected !!